Снимка БулфотоВ Габрово посетих новостроящия се храм в кв. Младост, който

...
Снимка БулфотоВ Габрово посетих новостроящия се храм в кв. Младост, който
Коментари Харесай

Борисов за Нинова: Много е устата, не можеш да се оправиш с такава жена, затова и не мога да се оженя втори път

Снимка Булфото

В Габрово посетих новостроящия се храм в кв. Младост, който е отдаден на всички габровски светии. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, при визитата си в града, заяви Канал 3.

 

Ето какво още показа той:

" Той се построява напълно с дарения и е превъзходен. За него Министерски съвет обезпечи 180 000 лева за значим стадий от строителството. В града не е изграждана черква повече от 100 години ".

" Ще съумеем тежкия трафик сред Южна и Северна България да го преведем отсам. Мащабно и съвременно строителство, имате опция да видите по какъв начин се строят съвременни мостове с голяма височина. Тренираме за мостовете на " Хемус " и на автомагистрала " Кресна " - там мостовете ще бъдат още по-високи, екологичносъобразни ", сподели още Борисов. 

Премиерът дойде за откриването на новото дружество за произвеждане на ловно и спортно оръжие. Изграждането на предприятието стартира през месец април предходната година, а инвестицията в строителство и съоръжение е на стойност близо 15 млн. лв.. В откриването вземат участие кметът на Габрово Таня Христова и заместител министър-председателят Томислав Дончев.

Относно новият основен секретар на Министерство на вътрешните работи, министър председателят изрично съобщи, че кандидатури ще разисква първо с президента Румен Радев и чак тогава ще последват другите стъпки. „ Системата има потребност от правда. Убеден съм, че и той ще огледа на въпроса държавнически. Искам да съм сигурен, че няма да има отводи “, съобщи Борисов.

На въпрос дали това е опит за туширане на войната, министър председателят отговори, че той в никакъв случай война не е водил и подсети, че от него не е чувана неприятна дума за президентската институция.

„ Всичко, което е належащо и подвластно от нас, ние ще го създадем “.

Във връзка с упреците на Корнелия Нинова, че лъже, Борисов съобщи, че по нощите постовете са му доста забавни. „ ГЕРБ е партия на практическите дейности, а не на постовете. 6 от 6-те евродепутати на ГЕРБ, макар взетото решение на ЕНП за гласоподаване против Унгария, те гласоподаваха срещу. „ Точка. Всичко друго е голословие, нападки и неистини. Ръководителят на госпожа Нинова, с цялото ми почитание към нея, не я послуша или тя не го послуша. Това не е ли двоен режим – вън да удряш по Унгария, а в България да приказваш, че различен го прави. Единствено евродепутатите на ЕНП и Николай Бареков подкрепиха Унгария. А в този момент вие вижте кой е прав и кой е крив ", сподели министър председателят.

Така беше обаче и за Истанбулската спогодба, подсети той.

„ Много е устата ", разяснява още той относно Корнелия Нинова. " Аз не мога да надговоря една такава жена, по тази причина и не мога да се оженя повторно.  Трудно е да се оправиш с устата жена. Как да го обясня на различен език “, сподели Борисов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР